KNX system

Et KNX system er verdens eneste åbne standard til bolig- og bygningsautomation. Mere komfort, mere sikkerhed, større energibesparelser: Behovet for styringssystemer til bygninger stiger kontinuerligt.​

Vores virksomhed i Ishøj, hjælper virksomheder og private med bygningsautomation på hele Sjælland. Uanset om du bor i Køge eller Høje Taastrup, er vi din lokale elektriker, med rigtig godt styr på både installering og service af KNX-systemer.

Hvad enten det er i et enfamiliehus eller et kontorkompleks, vokser behovet for bekvem og fleksibel styring af aircondition, belysning og systemer til adgangskontrol. Samtidig bliver det vigtigere og vigtigere med effektiv brug af energien.

Intelligent styring af dine el-systemer
Mere komfort og sikkerhed kombineret med lavere energiforbrug kan kun opnås med intelligent styring og overvågning af alle de involverede funktioner.

Dog indebærer dette, at der skal trækkes flere kabler, der løber fra sensorer og aktuatorer til styrings- og overvågningscentralerne, hvilket til gengæld kan blive dyrt og øge brandrisikoen.​

Kontakt os for installation af KNX system
​Som certificeret KNX-partner, står vi altid klar til at hjælpe dig med installation af et KNX system i din bolig på Sjælland. Ring til os allerede i dag for at høre nærmere på telefon 43 52 19 99 eller send os en e-mail på info@jp-elanlaeg.dk.