​Ventilationssystem og brandventilation

Det kan være en rigtig god idé at få installeret et ventilationssystem, der kan fungere som brandventilation i ens bygning, for at minimere eventuelle skader og samtidig være sikker på, at der bliver ventileret korrekt. Om du bor i Køge eller Taastrup – vi er eksperter i montering af ventilationssystemer på Sjælland. Vores virksomhed ligger lokalt i Ishøj.

Brandventilation og ventilationssystem monteres og installeres

Når du køber et ventilationssystem igennem os, så sørger vi for, at du får en ventilation, som funger 100 % optimalt. Vi har dygtige samarbejdspartnere, som kommer forbi og monterer ventilation for dig på Sjælland. Derefter kommer vi forbi og installerer det nye ventilationssystem, sådan at det fungerer helt optimalt, hvis der skulle udbryde brand, og der derfor er brug for brandventilation.

Vi står derfor for det tekniske aspekt af arbejdet, sådan at du ikke selv skal bekymre dig om dette. Vi sørger for, at systemet er klar til at blive taget i brug med det samme.​

Vi hjælper dig gerne i gang

Hos JP EL-anlæg A/S hjælper vi dig godt i gang med dit nye ventilationssystem, sådan at du er beskyttet imod brand, da det nye ventilationssystem kan bruges både til brandventilation og røgventilation.

Med brandventilation skaber du en større sikkerhed omkring dig i tilfælde af, at der skulle opstå en brand. Vi opsætter primært ventilationssystemer som ventilation ved brand for institutioner og kontormiljøer, der har brug for brandventilation i deres bygninger.

Vil du vide mere om fordelene ved brandventilation og et nyt ventilationssystem, så udfyld vores kontaktformular og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os direkte på telefon 43 52 19 99 eller sende en e-mail til info@jp-elanlaeg.dk.